FAQ (veelgestelde vragen)

Bestelling/verzending

Hoe kan ik mijn order volgen?

Je kunt met de inloggegevens in je order emailtje inloggen op onze website. Daar kan je de status van je bestelling controleren en vind je na verzending je Track & Trace nummer. Daarmee kan je bij onze pakketbezorger de status van je order controleren.

Mijn Track & Trace code werkt niet, wat is er aan de hand?

Als de Track & Trace code van onze pakketbezorger nog niet werkt, kan het zijn dat deze order nog niet door hen is verwerkt. Dat duurt maximaal 48 uur op werkdagen na onze bevestiging van de bestelling per email. Daarna kan je de status van de order online volgen.

Mijn pakket is geopend of beschadigd aangekomen, wat nu?

Als een pakket incompleet, beschadigd of geopend wordt geleverd moet je deze bij de deur weigeren. Als een pakket wél in ontvangst is genomen, zijn de pakketvervoerder en de leverancier niet langer aansprakelijk voor het pakket, ongeacht wat er mis is gegaan tijdens de zending. Stuur het daarom altijd direct terug met de postbode, dan kunnen wij jou daarna een nieuw product opsturen! Laat dit wel even weten aan onze klantenservice.

Ik heb betaald, maar dit is nog niet verwerkt/ontvangen. Wat nu?

Soms worden betalingen niet meteen verwerkt en gaat er wat tijd overheen. Dat is vervelend, maar kan eenvoudig worden opgelost. Stuur even een mailtje naar de klantenservice en geef aan om welke order het gaat, en hoe je hebt betaald. Dan zoeken zij het voor je uit en kan je pakket snel worden geleverd!

De zending is "geweigerd", waar blijft het pakket?

Volgens de gegevens van onze pakketvervoerder is de zending van uw pakket geweigerd. Dat betekent dat er waarschijnlijk iemand moet zijn geweest die op uw adres heeft besloten het pakket niet aan te nemen. Wat er precies is gebeurd, is verder niet te achterhalen. Maar geen vrees, dit hoeft geen groot probleem te zijn. We wachten een paar dagen of het pakket bij ons retour komt. En als dat is gebeurd, sturen we u een nieuw product op

Deal Banana

Wanneer krijg ik reactie van de klantenservice?

Onze klantenservice is bereikbaar via contactformulier en per email via info@dealbanana.com. Zij proberen waar mogelijk nog dezelfde dag je mailtje persoonlijk te beantwoorden. Bij lastige problemen of drukte kan dit wel eens langer duren, maar we streven ernaar iedereen binnen 48 uur op werkdagen te woord te staan. De klantenservice is uitsluitend via internet/email bereikbaar, je kunt ze dus niet bellen. Omdat alle emailtjes op volgorde van aankomst worden behandeld krijgt iedereen snel en eerlijk op zijn beurt antwoord. Zo kunnen wij de beste dienstverlening garanderen.

Wat zijn mijn betaalmogelijkheden?

Momenteel is het mogelijk om je bestelling af te rekenen met iDeal (alle aangesloten Nederlandse banken), creditcard (Mastercard of Visa), MisterCash of bankoverschrijving. Zo is iedereen in de gelegenheid te betalen hoe hij of zij dat gewend is.

Wat mag er wel en niet op de Facebook pagina?

Wij vinden het belangrijk om onze leden zoveel mogelijk vrijheid te geven op onze pagina. Dat betekent dat je bij ons altijd je mening mag laten horen en in discussie kunt gaan met Bert of de andere bezoekers, zowel in positief als negatief opzicht. We grijpen pas in als dit de sfeer aantast; het moet wel gezellig blijven. Daarom is het niet toegestaan om:

  • ons of andere leden uit te schelden, te beledigen of ongegrond zwart te maken
  • meerdere malen hetzelfde bericht te plaatsen, of van dezelfde strekking
  • persoonsgegegevens publiekelijk te delen
  • links of verwijzingen naar concurrenten of bedrijven te plaatsen
  • dermate van het onderwerp af te wijken ("off-topic" te gaan) dat dit voor andere leden niet leuk meer is
  • persoonlijke gesprekken te voeren (te "slowchatten") die niet op een publieke pagina thuishoren

Als we merken dat iemand deze regels overtreedt, verbergen of verwijderen wij de reactie. Bij meervoudig misbruik kunnen we besluiten deze persoon te blokkeren, maar dat willen we liever niet. Uiteindelijk is het ons doel voor alle leden een leuke, gezellige pagina te onderhouden!

Wie of wat zit er achter Deal Banana?

Deal Banana is een project van SvB Shops uit Schinnen. Dit is een handelsbedrijf dat trendproducten importeert en levert door heel Europa. Omdat we veel ervaring hebben met internet, logistiek en klantenservice, kunnen we de kwaliteit van dienstverlening en levering garanderen en zo velen blij maken met leuke producten en goede service!

Waar kan ik Deal Banana vinden?

Deal Banana / Qdistribu Ltd.
Suite 1, Second Floor, Sound & Vision House, Francis Rachel Str.
Victoria, Mahe,
Seychelles

KVK: 149426