Over ons

Deal Banana is een project van Flawless Shopping BV uit Eindhoven. Omdat we veel ervaring hebben met internet, logistiek en klantenservice, kunnen we de kwaliteit van dienstverlening en levering garanderen en zo velen blij maken met leuke producten en goede service!

Spookfacturen, (liefdes)brieven en bananenschuimpjes stuur je naar

Deal Banana / Flawless Shopping BV
Flight Forum 40,
5657DB Eindhoven
The Netherlands
Mail: support@dealbanana.com
+31 (0) 8 5888 5028

KVK: 64322637
BTW: NL855615047B01

Contact

Als je vragen hebt over de producten die aangeboden worden via dealBanana, je bestelling of betaling, lees dan eerst de veelgestelde vragen hieronder door. Mocht je het antwoord hier niet vinden, gebruik dan onderstaand formulier om contact met ons op te nemen. Graag je ordernummer hierbij vermelden. 

Wij vinden je vraag belangrijk en zullen deze binnen twee werkdagen beantwoorden. 

Ik ben:

Kies een emoji:

Wat is DealBanana?

DealBanana is een online marktplaats waar verschillende partijen hun producten kunnen aanbieden. DealBanana levert enkel de dienst dat je je artikelen op onze website kunt kopen, en is dus niet de verkopende partij.

• Hoe werkt het met garantie?

Omdat wij ook de kwaliteit van onze pagina en de artikelen willen waarborgen, is DealBanana het eerste aanspreekpunt voor klachten en garantie. Dit betekent dat je met vragen over retourrecht, garantie etc. bij ons terecht kunt. Aan de rechterkant van deze pagina vind je meer informatie over het retourrecht en kun je contact met ons opnemen voor vragen.

• Hoe kom ik aan een BTW factuur?

Sommige (zakelijke) klanten willen graag een btw-factuur ontvangen, omdat ze de betaalde btw kunnen terugvragen. De verkoper die btw rekent over het artikel is in dit geval de verkopende partij (en niet DealBanana). DealBanana stuurt je wel een betaaloverzicht, maar dit is geen factuur. Voor een factuur neem je contact op met de verkoper van het desbetreffende product.

• Help!? Er wordt een product aangeboden op dealbanana waar ik rechthebbende van ben!

Op dealbanana wordt een groot aantal, en een grote verscheidenheid aan, producten aangeboden. Het is echter verkopers die gebruik maken van ons platform niet toegestaan om producten te plaatsen die inbreuk maken op rechten van derden, zoals copyright, auteursrechten en handelsmerken. Het melden van dergelijke advertenties gaat via het Notice-and-Take-Down procedure Programma, dat dealbanana speciaal heeft ontwikkeld voor rechthebbenden.

Veelgestelde vragen

• Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Via de link in je orderbevestigingsmail kun je de status van je bestelling bekijken. Na verzending kun je hier je pakketje volgen. Let op, bij standaardverzending is de verwachte levertijd tussen de 5-20 werkdagen. De verwachte leverdatum die aangegeven wordt op je orderpagina is de uiterlijke leverdatum, dit is normaliter 20 werkdagen na de besteldatum. Het kan goed voorkomen dat je het product dus enkele dagen of weken voor deze datum al ontvangt. Is de uiterlijke leverdatum verstreken? Neem dan even contact met ons op.

Onze klantenservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je beschikbaar.

De snelste manier om contact met ons op te nemen is door een bericht te sturen via de chatbox aan de rechterkant onderaan elke webpagina – We antwoorden in minder dan 3 minuten!

Verder kun je een mail sturen naar support@dealbanana.com – Alle e-mails worden verwerkt op volgorde van hun aankomsttijd, waardoor iedereen altijd een snel en eerlijk antwoord krijgt.

• Ik heb de betaling voltooid, waarom heb ik nog geen bevestiging ontvangen?

Afhankelijk van welke betaalmethode je gekozen hebt, duurt het soms eventjes voordat je betaling verwerkt is, met name als je bankoverschrijving als betaalmethode gekozen hebt.  Je ontvangt dan vanzelf je bevestigingsmail. Mocht je na 48 uur nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen hebben, neem dan even contact met ons op, dan controleren wij het voor je! 

• Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

DealBanana regelt de retourhandeling voor de verkopende partijen. Als je je bestelling wil retourneren, bijvoorbeeld omdat deze defect, incompleet of beschadigd geleverd is, of omdat je gebruik wil maken van het retourrecht, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op via onderstaand formulier en vermeld hierbij je ordernummer. Wij sturen je dan instructies en een retourformulier op.

Let op! Sommige producten kunnen vanwege hygiënische of gezondheidsredenen niet geretourneerd worden. Dit is o.a. ondergoed, lingerie, badkleding, huidverzorging producten, make-up en sieraden voor intieme delen van het lichaam.