Over ons

Deal Banana is een project van SanaFashions B.V. uit Eindhoven. Omdat we veel ervaring hebben met internet, logistiek en klantenservice, kunnen we de kwaliteit van dienstverlening en levering garanderen en zo velen blij maken met leuke producten en goede service!

Spookfacturen, (liefdes)brieven en bananenschuimpjes stuur je naar

Deal Banana / SanaFashions B.V.
Nieuwpoortkade 9, 
1055RX Amsterdam
The Netherlands
Mail: support@dealbanana.com

KVK: 73882127
BTW: 8596 97599 B01

Contact

Als je vragen hebt over de producten die aangeboden worden via dealBanana, je bestelling of betaling, lees dan eerst de veelgestelde vragen hieronder door. Mocht je het antwoord hier niet vinden, gebruik dan onderstaand formulier om contact met ons op te nemen. Graag je ordernummer hierbij vermelden. 

Wij vinden je vraag belangrijk en zullen deze binnen twee werkdagen beantwoorden. 

Hoe gaat het?

Kies een emoji:

Bestelling/verzending

Q:Hoe kan ik mijn order volgen?

A:Je kunt met de inloggegevens in je order emailtje inloggen op onze website. Daar kan je de status van je bestelling controleren en vind je na verzending je Track & Trace nummer. Daarmee kan je bij onze pakketbezorger de status van je order controleren.

Q:Mijn Track &Trace code werkt niet, wat is er aan de hand?

A:Als de Track & Trace code van onze pakketbezorger nog niet werkt, kan het zijn dat deze order nog niet door hen is verwerkt. Dat duurt maximaal 48 uur op werkdagen na onze bevestiging van de bestelling per email. Daarna kan je de status van de order online volgen.

Q:Mijn pakket is geopend of beschadigd aangekomen, wat nu?

A:Als een pakket incompleet, beschadigd of geopend wordt geleverd moet je deze bij de deur weigeren. Als een pakket wél in ontvangst is genomen, zijn de pakketvervoerder en de leverancier niet langer aansprakelijk voor het pakket, ongeacht wat er mis is gegaan tijdens de zending. Stuur het daarom altijd direct terug met de postbode, dan kunnen wij jou daarna een nieuw product opsturen! Laat dit wel even weten aan onze klantenservice.

Q:Ik heb betaald, maar dit is nog niet verwerkt/ontvangen. Wat nu?

A:Soms worden betalingen niet meteen verwerkt en gaat er wat tijd overheen. Dat is vervelend, maar kan eenvoudig worden opgelost. Stuur even een mailtje naar de klantenservice en geef aan om welke order het gaat, en hoe je hebt betaald. Dan zoeken zij het voor je uit en kan je pakket snel worden geleverd!

Q: Hoe kom ik aan een btw factuur?

A:Sommige (zakelijke) klanten willen graag een btw-factuur ontvangen, omdat ze de over het artikel betaalde btw kunnen terugvragen. De verkoper is in dit geval de verkopende partij (en niet dealBananana) en dus degene die btw rekent over het artikel.  Daarom ontvang je van de verkoper mits er btw verschuldigd is een btw factuur van de verkoper

dealBanana kan geen btw rekenen of een factuur opstellen voor de klant over een artikel dat we niet zelf hebben verkocht. Wij leveren enkel de dienst dat je je artikelen op onze website kunt kopen. Daarom is de verkoper degene die de factuur maakt en verstuurt. Wel stuurt dealbanana een betaaloverzicht, maar dit is geen factuur.

Retourneren

Defect product of incompleet pakket.

Een defect, incompleet of beschadigt product mag binnen 14 dagen retour gezonden worden. Wanneer een pakket incompleet, beschadigd of geopend is moet je deze bij de deur weigeren. In beide gevallen meld je het bij onze service desk! U kunt onze servicedesk op de volgende wijze bereiken: Per bericht op de website of een e-mail naar support@svb.desk-mail.com.

Niet tevreden met het product.

Ontevreden met een product kan altijd voorkomen of heb je een andere product uitvoering gekregen, bijvoorbeeld verkeerde maat of kleur dan kun je deze ook retourneren. Niet alles kan terug in ontvangst worden genomen na gebruik, deze producten vallen onder bepaalde categorien en staan genoteerd onderaan de pagina.

Retourneer proces:

1. Meldt het probleem aan onze service desk.
2. Per e-mail krijg je een bevestiging met instructies voor het retourneren van het product.
3. Na ontvangst ruilen wij het artikel om of storten het aankoopbedrag terug op uw rekening. (uiterlijk binnen 14dagen na ontvangst)

Let op:

Wanneer je bij de melding van een retour product de reden niet volledig hebt beschreven of de reden zelfs ontbreekt dan zijn we genoodzaakt dat wanneer het product bij aankomst defect of beschadigd is dat het door eigen gebruik is veroorzaakt en kunnen we geen vervangend product terug sturen en geen aanschafwaarde terugstorten.

Je draagt zelf de rechtstreekse kosten van het retour zenden. Wij nemen alleen de kosten van het retour zenden voor onze rekening in het geval van een defect of beschadigd product.

De volgende retour producten worden niet meer door ons in ontvangst genomen na gebruik:

Producten die niet geschikt zijn vanwege hygiënische of gezondheidsredenen:
Ondergoed, lingerie, badkleding, huidverzorging producten, make-up en sieraden voor intieme delen van het lichaam.

Dealbanana

Q:Wanneer krijg ik reactie van de klantenservice?

A:Onze klantenservice is bereikbaar via contactformulier en per email via support@svb.desk-mail.com. Zij proberen waar mogelijk nog dezelfde dag je mailtje persoonlijk te beantwoorden. Bij lastige problemen of drukte kan dit wel eens langer duren, maar we streven ernaar iedereen binnen 48 uur op werkdagen te woord te staan. Deklantenservice is uitsluitend via internet/email bereikbaar, je kunt ze dus niet bellen. Omdat alle emailtjes op volgorde van aankomst worden behandeld krijgt iedereen snel en eerlijk op zijn beurt antwoord. Zo kunnen wij de beste dienstverlening garanderen.

Q:Wat zijn mijn betaalmogelijkheden?

A:Momenteel is het mogelijk om je bestelling af te rekenen met iDeal (alle aangesloten Nederlandse banken), creditcard (Mastercard of Visa), MisterCash of bankoverschrijving. Zo is iedereen in de gelegenheid te betalen hoe hij of zij dat gewend is.

Q:Wat mag er wel en niet op de Facebook pagina?

A:Wij vinden het belangrijk om onze leden zoveel mogelijk vrijheid te geven op onze pagina. Dat betekent dat je bij ons altijd je mening mag laten horen en in discussie kunt gaan met Bert of de andere bezoekers, zowel in positief als negatief opzicht. We grijpen pas in als dit de sfeer aantast; het moet wel gezellig blijven. Daarom is het niet toegestaan om:

- ons of andere leden uit te schelden, te beledigen of ongegrond zwart te maken - meerdere malen hetzelfde bericht te plaatsen, of van dezelfde strekking -persoonsgegegevens publiekelijk te delen -links of verwijzingen naar concurrenten of bedrijven te plaatsen -dermate van het onderwerp af te wijken ("off-topic" te gaan) dat dit voor andere leden niet leuk meer is - persoonlijke gesprekken te voeren (te "slowchatten") die niet op een publieke pagina thuishoren

Als we merken dat iemand deze regels overtreedt, verbergen of verwijderen wij de reactie. Bij meervoudig misbruik kunnen we besluiten deze persoon te blokkeren, maar dat willen we liever niet. Uiteindelijk is het ons doel voor alle leden een leuke, gezellige pagina te onderhouden!